Rólunk

A KajtArt Kft. egy komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező családi vállalkozás, mely 1991-ben, az akkori Danubius Thermal Hotel Sárvár megbízásából jött létre. Nyomdánk 2001 óta működik mai formájában, önálló nyomdaként.

Ügyfeleink elégedettségét folyamatos fejlődéssel, kifogástalan minőségű nyomdai anyagok előállításával és korrekt árainkkal vívtuk és vívjuk ki ma is. A magas minőségű termékek értékarányos áron történő előállításához elengedhetetlen a szakképzett és megbízható munkaerő, valamint a gondosan megválasztott alapanyagok. E két dologra ezért mindenkor nagy hangsúlyt fektetünk.

Célunk, hogy komplett szolgáltatást nyújtsunk Önnek egy helyen, ezért stratégiai partnerkapcsolatokat építettünk ki hasonló értékrendet követő kötészetekkel, nyomdai előkészítő cégekkel.

Nyomdánk a közepes példányszámok mellett a néhány darabos nyomtatásra is berendezkedett. Nem törekszünk rendkívül magas példányszámú termékek kivitelezésére, mert szeretnénk jelenlegi munkáink minőségét megtartani. Családiasság és rugalmasság jellemzi Szombathelyi Nyomdánkat az első kapcsolatfelvételtől az elkészült termékek átvételéig.